Переводчик

суббота, 2 октября 2021 г.

З днем вчителя!

2017рік. Щира дяка Вам, канал 1+1за довіру!

Усіх, хто обрав, хто прийшов, хто залишився, хто утвердився, хто не спокусився на посади/бізнес/аби не тут, хто не жаліється/не стогне/не намагається викликати співчуття / не переконує всіх і себе, що недооцінили й не помітили , - з нашим Днем!
Усіх, хто відчуває фахове Щастя, хто з Радістю чекає малих і з сумом і Надією проводжає майже дорослих, хто не шкодує про власний Вибір і радіє, коли його роблять інші, хто самодостатній і формує повноцінність інших, - з нашим Днем!
Усіх, хто бачить, що не так у нашому професійному домі, хто знає, як перетворити його на палац сердечної Довіри, Творчості розуму, взаємної Любові, хто Живе і хоче жити там, - з нашим Днем!
Усіх, хто пережив найрізноманітніші реформи і переконаний, що справжня Зміна починається з себе, хто , змінюючись, не дозволяє себе ламати, хто не дозволяє "через коліно" когось - особливо меншого, слабшого й підлеглого,  - з нашим Днем!
Усіх нас, без кого жоден народ, жодна влада Ніколи й Ніде не обійдеться, - з Днем освітянина! Ні, краще - Вчителя!( Джерело невідомо)


 

Комментариев нет:

Отправить комментарий